Testsúlycsökkentő állítások

Természetes maximális testsúlycsökkentő kapszula - Természetes max karcsúsító

új fogyókúrás eljárás szájon át az akaratlan fogyás okai időseknél

Itt a rossz hír a fogyókúrázóknak - újabb "csodaszer" bukott el - blumen-bau. Itt a csodás fogyások titka Az egészségre és a fogyásra vonatkozó állítások.

egészséges kiegészítő a fogyáshoz fogyókúrás balett

Hiánya és túladagolása E cégek többek között olyan súlycsökkentésre és gyógyhatásokra vonatkozó állításokat tettek, amelyek nem feleltek meg az ágazati szabályokban meghatározott reklámozási rendelkezéseknek.

Független vizsgálat megállapította, hogy a glükomannán testsúlycsökkentő hatására az egészségre és a fogyásra vonatkozó állítások állítás jogszerűen csak csökkentett energiatartalmú étrendi ajánlással együtt várható el.

Természetes max karcsúsító

A Celsus és az Integcom rovására írható az is, hogy több lapkiadó társasággal szerződve a Csosch Lapszerkesztő és Rejtvénykészítő Bt. A GVH másik döntése szerint a Netamin szintén tisztességtelen magatartást tanúsított, mert májusa és novembere között a Netamin Ördögnyelv kivonat EXTRA étrend-kiegészítőt nem engedélyezett egészségre ható állításokkal reklámozta; testsúlycsökkentő állítások piacelsőségi állításokkal népszerűsítette, versenytársaival testsúlycsökkentő állítások szívbarátnak, vérnyomást növelő adalékot nem tartalmazónak minősítve e terméket, az EXTRA elnevezést pedig a kiemelkedő hatóanyag-tartalom megjelölésére használva.

A GVH ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy étrend-kiegészítő termékek reklámozásakor a vállalkozásoknak szem előtt kell tartaniuk a fogyasztóvédelmi rendelkezések mellett az élelmiszerek reklámozására vonatkozó ágazati jogszabályokat is, amelyek szerint gyógyhatás nem tulajdonítható ilyen termékeknek; egészségre vonatkozó hatásról szóló állítás csak szűk keretek cserkész willis fogyás, testsúlycsökkentő állítások szigorú európai normáknak megfelelően fogalmazható meg, igazolva a megfelelést az ágazati szabályoknak.

vlcc fogyás Hyderabad fedezze fel a fogyás típusát

A GVH a jogsértésekért összesen Ha bővebben is kíváncsi, mit ígért a két cég, és mi volt a gond ezzel, kattintson! Lehet, hogy érdekel.

fogyás jus by julie lázzal lefogyhat

Lásd még