Fogyókúrás pióca

Piócákkal fogyott 50 kilót | nlc

Hogyan segít a magas vérnyomáson a piócaterápia?

fogyókúrás házak

A piócaterápia évezredek óta a hagyományos természetes gyógymódokhoz tartozik. Már a Krisztus előtti második századból maradtak fenn feljegyzések a pióca alkalmazásáról gyógyítási célokra. Bár a piócaterápiát a múlt században csak ritkán alkalmazták, az utóbbi években újra reneszánszát éli, de hazánkban még sokan ódzkodnak tőle.

emberi koriongonadotropin a fogyás elősegítésére

Az orvosi pióca fogyókúrás pióca és természetes hatóanyag-kombinációja révén ez a terápia fogyókúrás pióca betegségnél alkalmazható sikeresen, biztonságosan és mellékhatások nélkül, köztük a magas vérnyomásnál.

A kívánt hatás gyakran közvetlenül a kezelés után fellép, és akár hónapokig is tarthat.

gyorsan elveszít 5 kiló zsírt

A piócaterápia az egész szervezetre hat, fokozza az életminőséget, a védekezőképességet és az öngyógyulást. A piócaterápia egy gyengéd és lassú érvágásnak felel meg.

A terápiás hatást a kb.

  • Gyermek
  • Piócaterápia — újra a modern orvostudományban Kommentek száma: 1 Szerkesztő: Somogyi Rita Harapnak, csúsznak, másznak… Nem túl szimpatikus igaz?

A pióca a vérszívás során olyan anyagokat ad le, amelyek gátolják a véralvadást és csillapítják a fájdalmat. A kezelés egyebek mellett gyulladáscsökkentő és immunizáló hatású.

icd 9 cm a fogyáshoz

A pióca harapása nem fájdalmas, csalán- vagy szúnyogcsípésként érzik a betegek. A kezelés kb.

zsírégetők élvonalbeli

Ezzel a kezeléssel sokat érhetünk el természetes módon, mert a piócaterápiát már nagyon régóta természetes és hatékony szerként ismerik, amellyel a magas vérnyomás rendszeres kezelések esetén akár tartósan is csökkenthető.

Ilyenkor a piócaterápia görcsoldóként és értágítóként hat az erekre, javítja a vér viszkozitását, és vérhígító hatású is. Természetesen a később bekövetkező enyhe vérzés, amely a piócák levétele után akár 12 órán át is tarthat, ugyancsak vérnyomáscsökkentő és tehermentesítő hatású.

HÁZI ZSÍRÉGETŐ - gyors és olcsó

A szervezetünk hálás lesz érte. Kövessen bennünket a Facebookon!

b6 fogyás

Lásd még