Zsírvesztés áttekintés

Guarana - Body Building Bolt
Részletes ismertetés További tudnivalók A guarana egy növény, mely a Brazíliai Amazon esőerdőben honos.

Az Usnea zuzmókat tartalmaz félig alga, félig gombamelynek számos előnyös hatása van, beleértve az antibakteriális és vírusok elleni tulajdonságait is. A kutatások kimutatták, hogy még a streptococcus és staphylococcus baktériumok működését is gátolhatja.

arizona fogyás avondale hello fogyni

A legújabb kutatások alapján pedig hatékony zsírégetőként is számolhatunk vele. De hogyan működik?

Az usnea a baktériumokat metabolikus funkcióik lehetetlenné tételén keresztül pusztítja el; tudományos kifejezéssel, az oxidatív foszforiláció szétválasztódását okozza ez azt jelenti, hogy összezavarja azt a folyamatot, mely összekapcsolja a kalóriák elégetését az energiatermeléssela mitokondrium belső membránjára kifejtett hatásán keresztül. Ugyancsak van ATPase aktivitása. Más szavakkal, megöli a baktériumsejteket oly módon, hogy elvágja azokat az energiaforrásaiktól.

De mi a helyzet a zsírégető hatással?

MÉREGTELENÍTÉS… ?

Zsírégető hatás? Ó igen Nos, itt kezd a dolog kissé trükkössé válni. Látni fogjuk, tündérselyem zsírégető az uzninsavval kapcsolatos állítások javarésze egy másik tápanyagra alapul, nevezetesen a 2,4 dinitrofenolra, ismertebb nevén a DNP-re. A DNP nyilvánvalóan támogatja az oxidációt az elektron transzport rendszerben, mely végső soron az energia hőként történő felszabadulásához vezet, ez pedig termogezezist, és elméletileg megnövekvő zsírégetést von maga után.

Tartsd a szemed a célon!

A gyártók azt állítják, hogy az uzninsav a DNP-nél jóval hatékonyabb oxidatív szétválasztó anyag. Sajnos azonban kevés irodalom áll rendelkezésre a DNP zsírégető hatásairól.

92 kg súlycsökkenés fogyás kiadás

Ezzel kapcsolatosan sok a vita, de mi szeretünk a tényekre szorítkozni, az pedig tény, hogy nincs bizonyíték az uzninsav zsírégető hatására. Még fontosabb, hogy biztonságosságára sincs zsírvesztés áttekintés tehát nem biztos, hogy az.

A leghatékonyabb zsírégető mozgásformák

Ráadásul azt a kevés kísérletet, amit az uzninsavval végeztek, egereken végezték, nem pedig embereken. Mi az igazság? Valóban, az usnea-t használják néhány dezodorban és parfümben inkább nem nyilvánítunk erről véleményt….

okoz-e reumatoid fogyást mintel jelentés fogyás

Mindazonáltal amíg nem áll rendelkezésre adat biztonságosságáról zsírvesztés áttekintés hatékonyságáról, azt javasoljuk, hogy aki az uzninsavat akarja használni, bármilyen célból, konzultáljon előbb kezelőorvosával. Felhasználási javaslatok Mennyiség Antibiotikus hatásai érdekében 2 teáskanál Usneát szedjünk 30 perccel étkezések előtt.

legjobb fagyasztott desszertek fogyáshoz legnagyobb hasi zsírégető

Néhány termék mg usnea-t tartalmaz, de pontos mennyiségre még egyik kutatásban sem volt utalás. Antibakteriális célokra szükség szerint alkalmazzuk. Helyileg 30 perccel edzés előtt és rögtön edzés után javasolt használni.

6 LEGHASZNOSABB TIPP - Fogyáshoz \u0026 Szálkásításhoz • 🔥ZSÍRÉGETÉS FELSÔFOKON!🔥• Fitnessz

Figyelmeztetés Az uzninsav alkalmazása előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal. Az uzninsav szinergistái Gyakran alkalmazzák egyéb termogén összetevőkkel együtt, vagy olyan anyagokkal, mint az aminofillin, helyileg használatos zsírégető termékekben.

hosszú út a fogyáshoz legjobb módja a deréktól történő zsírvesztésnek

Az uzninsav mérgező hatása Az uzninsav helyileg alkalmazva dermatitist és ekcémát okozhat. A termék használatának valódi kockázatai vannak, és ezt nemrég ki is mutatták egy gyártó elleni per során, akinek uzninsav tartalmú terméke számos esetben májkárosodást okozott.

Tiltások és korlátozások.

Lásd még