Zsírvesztés plyometriák

Nagyot ugranál? Súlyzózz-e, vagy sem...

A 8 leghatékonyabb pliometrikus gyakorlat Edzés tippek A 8 leghatékonyabb pliometrikus gyakorlat Ratings Ezekkel a robbanékony mozdulatokkal felpörgetheted a készülődést a strandszezonra, és túlszárnyalhatod eddigi személyes rekordjaidat is! A pliometrikus mozdulatok lényege, hogy dinamikusak és erőteljesek, amelyek egy excentrikus izomnyúlással járó szakasszal kezdődnek, amelyeket azonnali koncentrikus izomösszehúzódással járó szakasz követ.

  • enfc2016.hu | Online Personal Training Systems
  • Ginseng és fogyás koreai
  • A 8 leghatékonyabb pliometrikus gyakorlat
  • R-med Fit-Ball - Fit-ball és labdák széles választéka - R-Med
  • R-med: prémium sportszer webshop, kezdőtől az élsportig
  • Ugorj, mint egy NBA sztár!

A robbanékony pliometrikus mozgásformák jelentősen növelik az izom dinamikus erejét és teljesítményét, azaz rövidesen azt veszed észre, hogy magasabbra ugrasz és gyorsabban sprintelsz. Ezeket a gyakorlatokat súlyzós edzéssel kombinálva pompás eredményeket érhetsz el, nagyon fontos azonban észben tartanod, hogy ha egy edzésnapon nagy súlyokkal dolgoztál például lábra, akkor az ezt követő alkalommal az alsótestet érintő pliometrikus gyakorlatokat szkippeld, és ugyanígy a felsőtestet érintőket is, egy-egy durvább kar- váll- mell- vagy hátedzés után.

Próbáld ki ezt a 8 pulzuspörgető pliometrikus gyakorlatot, hogy hamarosan zsírvesztés plyometriák személyes rekordjaidat, és búcsút mondhass a kockákat fedő zsírrétegnek.

Igyekezz a lehető legmagasabbra rugaszkodni, és érkezéskor vigyázz a csuklódra.

Íratkozz fel hírlevelünkre

Ismételd megállás nélkül 15 másodpercig. Ez számít egy szettnek. Megjegyzés: Még vagányabbul néz ki, ha közben tapsolsz is, de ezt egyáltalán nem muszáj minden ismétlésnél megpróbálnod, mert ha nem vagy elég gyors, könnyen megsérülhet a csuklód, a kézfejed, vagy az ujjaid.

Óvatosan érkezz.

Ugorj, mint egy NBA sztár!

Nekirugaszkodáskor ereszd a combod legalább párhuzamosig, hogy lendületet vehess az ugráshoz, mx3 tea fogyáshoz dinamikusan szökkenj a dobozra. Nagyon fontos, hogy lefelé ne ugorj, hanem lépj!

Kezdj egy kis kocogással vagy helyben futással, majd erőteljes zsírvesztés plyometriák lökd el magad a bal lábaddal, és a jobb térded emeld fel annyira, hogy a combod a földdel párhuzamos legyen. A levegőben mindkét karod nyújtsd előre, és a jobb lábadra érkezve ismét lökd el magad. A cél zsírvesztés plyometriák lehető legnagyobbra nyújtani az ugrásokat. Rugalmasan érkezz vissza hajlított térddel.

Lépcsőn, mert...

Próbálj 10 ismétlést minél kevesebb idő alatt elvégezni. Fontos, hogy ne lógasd a lábad, és minél magasabbra emeld a térded. Lépj le, és érkezz guggolásba. Igyekezz a lehető legkevesebb időt tölteni a földön, és a legmagasabbra emelkedni. Karjaiddal is besegíthetsz. A magaslat ne legyen több 15 cm-nél.

A 8 leghatékonyabb pliometrikus gyakorlat

Végezz egy fekvőtámaszt, majd robbanékony mozdulattal válts kartartást hasonlóan a tapsolós fekvőtámaszhoz. Folyamatosan végezd az ismétléseket, amíg úgy nem érzed, hogy a tempód jelentősen lelassult.

Lehet fogyni és izmot építeni egyszerre?

Vele szemben állíts fel egy zsírvesztés plyometriák magasabb dobozt, körülbelül combmagasságban. Lassan guggolj a dobozra, amíg a feneked éppen eléri.

Alkohol kontra Egészség

Egy másodpercig tartsd meg a pozíciót, de ügyelj, hogy izmaid végig megfeszítve tartsd. Robbanékony mozdulattal emelkedj fel a holtpontról, és ugyanazzal a lendülettel ugorj a magasabb doboz tetejére.

Részletes leírás A Fit Ball egyaránt használható erősítő- tornagyakorlatokhoz, és ülésre is. Amennyiben Ön főként ülni szeretne a labdán, a Fit-Ball ülőlabdát ajánljuk, melynek apró lábai megakadályozzák annak elgurulását. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak.

Figyelem: ezt a gyakorlatot csak akkor végezd, ha úgy érzed, megfelelő kondícióban vagy, és kellően bemelegedtél. Kövess minket Facebookon is!

Lásd még