Xl fogyókúra

xl fogyókúra

Vegyen be naponta 3x2 tablettát folyadékkal, közvetlenül étkezés után.

xl fogyókúra

Fogyjon akár 3x többet, mint csak diétával! Hogyan működik? Az XLS Medical  egy különleges hatóanyagot tartalmaz, melynek alapja növényi rost, amelyet zsírban oldódó vitaminokkal A- D- és E-vitaminok gazdagítottak.

xl fogyókúra

Ez optimális zsírmegkötést biztosít az első fázisban, majd a második fázisban zsírban oldódó vitaminok szabadulnak fel az optimális vitaminbevitel biztosítására. Hogyan1 kell szedni az XLS Medicalt? Vegyen be naponta 3x2 tablettát bő folyadékkal, közvetlenül étkezés után.

xl fogyókúra

Ha kihagy egy étkezést, akkor is vegyen xl fogyókúra 2 tablettát. Az XLS Medical szedése esetén javasoljuk, hogy napközben igyon elegendő mennyiségű folyadékot. Naponta maximum 6 tablettát szabad bevenni.

xl fogyókúra

A hízás megelőzése érdekében azután is biztonságosan folytathatja az XLS Medical szedését, miután már elérte az Ön által kitűzött testsúlyt; például beveheti akkor is, ha valamilyen különösen magas kalóriatartalmú ételt fogyasztott. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

xl fogyókúra

A termékinformációk kép, leírás vagy ár előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

xl fogyókúra

Lásd még