Testkarcsúsító eszköz

LIERAC BODY TESTKARCSÚSÍTÓ, TESTSZÉPÍTŐ ÉS TESTKONTÚR KONCENTRÁTUM ML

Termék részletek A BSL kavitációs karcsúsító gépről: Klasszikus erős hanghullámú fejjel erős Hz-es hanghullám bocsátható ki, hogy a zsírsejteket maximális sebességgel rezegtesse, és számos vákuumlevegő-zsebet hozzon létre a zsírsejtek belsejében és kívül, erősen befolyásolja a zsírsejteket, hogy introvertált robbanást generáljon, és a triglicerid szétesik glicerinné és szabaddá váljon.

testkarcsúsító eszköz marcelo alvarez fogyás

Ezután az 1MHz frekvenciájú RF hullámokat az integrált glicerin és a szabad zsírsavak kimerítésére használják a hepatoenterális keringésen keresztül. Végül a vákuum rádiófrekvenciás és energiaelektródákat használják a zsírok pozicionálására és meghúzására. A fizikában ezt kavitációnak nevezik.

testkarcsúsító eszköz gotas eco slim vélemények

A mikropórusos introvertált robbanás a sejten belül és kívül is fokozott molekuláris mozgást és magasabb energiaszintet eredményezhet, ami végül zsírsejt-repedést okoz, és ezáltal elérheti a testépítés és a fogyás hatásait. Funkció: 1. A karok, lábak, combok, fenék, derék, hát, hasi izmok megerősítése és a test alakjának átalakítása 2.

testkarcsúsító eszköz fogyjon, függetlenül attól, hogy mit eszik

Javítsa és kezelje a narancshéjat, mint különböző súlyos szintű zsírszövetek 3. A nyugtató, dekompressziós és fájdalomcsillapító testkarcsúsító eszköz például ízületi fájdalom, isiász elősegítik a bőrszövet rendszeres mechanikus aerob gyakorlását, gyorsan enyhítik a stresszt és eltávolítják a fáradtságot.

testkarcsúsító eszköz fogyaszti vérszegénységgel

Lásd még