Sminklemosó zsírégetésre

SteelFit zsírégetés

Így ha nem akarunk rövid úton a saját nagymamánkra hasonlítani akkor semmiképp se blicceljük el esténként ezt a műveletet.

sminklemosó zsírégetésre fogyás cleveland tn

Engem már régóta nem elégítenek ki a sima sminklemosók, ezért pár éve nagyjából átálltam a kétfázisú sminklemosó zsírégetésre. Ezeknek a lényege, hogy 2, egy vizes és egy olajos részből állnak, melyeket használat előtt alaposan felrázva kell összekeverni. Előnyük, hogy gyengéden eltávolítják a vízálló sminket is és tökéletesen hidratálják a bőrt.

sminklemosó zsírégetésre havonta 1 százalék testzsírt veszít

Én szinte az első perctől a Garnier Essentials Sensitive kétfázisú lemosóját használtam, de pár hete úgy gondoltam, hogy megpróbálnék valami hasonló kategóriás, de más márkájú terméket. Szerencsés véletlen, hogy az Avon Nutra Effects termékcsalád éppen ekkor állt elő pár újdonsággal, amiből az egyik éppen egy ilyen sminklemosó volt.

sminklemosó zsírégetésre zsíréget dr phillips

Árban forinttal került többe, mint a Garnier, de gondoltam ennyi még belefér. Ami már az első alkalommal feltűnt az az volt, hogy nagyon kevés elég belőle.

A használata nagyon könnyű, erőlködés nélkül pár mozdulattal lehozza még a vízálló sminket is.

sminklemosó zsírégetésre fitt lány zsírégető

Lemosás után viszont picit megijedtem, mert elég olajos érzetet hagyott maga után, amit az én bőröm sosem szokott tolerálni, de szinte pillanatok alatt be is szívódott a bőrömbe és elnehezülés helyett teljesen tiszta érzést és puha tapintást eredményezett. Összességében tehát már az első használat sminklemosó zsírégetésre megszerettem az Avon Nutra Effects kétfázisú sminklemosót, ami ráadásul szappan- parabén- és színezékmentes is, ami nálam szintén nagyon fontos szerepet játszik egy-egy termék kiválasztásában.

Én ből 10 pontot adnék rá!

sminklemosó zsírégetésre birmingham zsírvesztés hoover al

Lásd még