Sims fogyás

sims fogyás kap basset hound fogyni

The Sims 4 - ennél viccesebb csalást még nem láttál TÁ december Talán ez a Sims legjobb megoldása. Hirdetés A The Sims 4 egyik szlogenje volt már a kezdetektől fogva, hogy furcsa történeteket alkothatsz meg a játékban.

sims fogyás hogyan lehet eltávolítani a szemhéj zsírlerakódását

Talán ez a mostani történet egy fokkal furcsább, mint amire a készítők eredetileg gondoltak. Egy csalás segítségével hozott létre az egyik YouTuber, Dr. Gummybear néhány abszurd szituációt.

sims fogyás őszibarackfa fogyás hiram

A cheat lényege az, hogy a simek fejét kicserélhetjük, méghozzá bármilyen tárgyra, így akár kondigépekre, kádakra, vagy éppen vécécsészékre is. Ez viszont sims fogyás csupán egy külsődleges változást eredményez, a fejnek beállított alkalmatosságok használhatók is maradnak.

sims fogyás hello fogyni

És ha el is kezdjük simjeinket noszogatni, hogy vegyék használatba a furcsa helyen lévő tárgyakat, Monty Python-szintű őrültségek keredekdnek ki a dologból. Az egymás hegyén-hátán dülöngélő kádfejű simekből épített torony csupán a kezdet.

Ha például arra utasítunk egy simet, hogy a saját feje helyén lévő tárgyat használja, akkor egész egyszerűen elrepül az értelmezhetetlen utasítástól, mint egy lufi.

sims fogyás őrült fogyás csapkod

Ha furcsákat akartok álmodni, íme az egész kísérlet, egy kis Twilight-paródiába oltva: Nektek melyik a kedvenc Sims 4-es pillanatotok?

Lásd még