Melltartó karcsúsító. Seamless | Karcsúsító és alakformáló topok | Melltartók - enfc2016.hu • A Divat Outlet

Ezt viseld a szűk ruha alatt, ha bevág a zsírpárnákba: alakformáló fehérneműk körképe

melltartó karcsúsító zubaida apa k fogyás tippek

Kiss Kriszta Bár csodát nem tesz a karcsúsító bugyi, feszesebbé formálja a test kontúrjait, és kisimítja az apróbb hurkácskákat. Az alábbi fehérneműk hasznosak lehetnek az ünnepek alatt.

melltartó karcsúsító gyors fogyókúrás tippek az ökölvívóknak

Bármennyire is szeretnénk, az alakformáló alsók és body-k nem ígérnek varázslatot: nem lesz tőlük egy vagy két mérettel kisebb a csípőnk, a nagy súlyfelesleggel pedig nem birkóznak meg tökéletesen, de mégis hasznos a létezésük. Elmondjuk, miért. Nem csak akkor jöhetnek szóba a haslapító bugyik, ha karcsúbbnak szeretnénk látni az alvázunkat: bár méretváltozásról szó sincs, ezek a jótékony fehérneműk elegyengetik a zavaróan kidomborodó pocakot, megemelik a ciciket, illetve elsimítják a test egyenetlenségeit, mint amilyen a narancsbőr, a melltartó alól kitüremkedő zsírpárna, vagy a derékvonalon jelentkező pukli.

melltartó karcsúsító fogyni zselé

Bizonyos ruhák minden apró dombos részletet kiadnak, ám, ha nincs hová bevágnia az anyagnak, sokkal esztétikusabb lesz melltartó karcsúsító összkép.

Az egyenletes, feszes testkontúrok optikailag karcsúbbnak mutatják az alakot, és ezért már megéri bevetni az efféle női fegyvereket, különösen a karácsonyi lakomák idején.

melltartó karcsúsító gyorsan fogyni 21 nap

A modern alakformáló darabok már nem számítanak kínzóeszköznek, rugalmas anyag-összetételüknek, és speciális varrásuknak köszönhetően roppant kényelmesek.

Lásd még