Linda fogyni

linda fogyni

December Az ünnepi időszakban is inspiráló — Király Linda fogyása folyamatos lázban tartja rajongóit Követői oda-vissza vannak az énekesnő fotóitól, ami nem csoda, hiszen Király Linda rengeteget dolgozott azért, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

linda fogyni a legjobb zsírtartalmú rep tartomány

Az énekesnő óriási akaraterővel rendelkezik, az elmúlt évek során többször lefogyott. Egészségügyi problémái pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia miatt azonban vissza is hízta a leadott kilókat. Az állandó jojózást megelégelve Király Linda az év elején úgynevezett  sleeve-műtéten esett át.

linda fogyni zsírvesztés leghatékonyabb

Ennek és a rengeteg mozgásnak köszönhetően közel egy év alatt több linda fogyni 30 kilót fogyott, és újra magabiztos lett. Király Linda akkor és most Fotó: Instagram Az énekesnő az átváltozás óta számtalan fotót posztolt a közösségi oldalára, büszkén mutatja meg magát.

linda fogyni fogyás a hölgy rázásakor

A rajongói imádják a fotóit, gyakran bókolnak is neki. Fontosnak tartja ugyanakkor, hogy motiválja azokat, akik fogyni szeretnének. Gyakran ad tanácsot azoknak a követőinek, akik üzenetben keresik meg őt.

linda fogyni krónikus hepatitis c és fogyás

Legutóbbi fellépése december án volt.

Lásd még