Leo karcsúsító, HÁZI ZSÍRÉGETŐ - gyors és olcsó dn zsírégető

Szürke leo mintás leggings (L/XL) (Szállítási idő: nap)

foci a zsírvesztéshez

Ha az ünnepeket alatt leo karcsúsító felszaladt egy-két kiló, ne keseredj el, ez szinte mindenkivel előfordul. Ha szeretnél hamar újra formába lendülni, válaszd a Yes Hair szalon ajánlatát, amelynek keretében most 5 alkalommal vehetsz részt a rendkívül hatékony Hypoxi Trainer edzésen.

gyorsan elveszít 5 kiló zsírt

A Hypoxi Trainer egy nagyszerű találmány, amely a női test felépítésére alapozott, s nem csupán egy passzív testkezelés, hanem sportolással, aktív mozgással jár. Egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizésről szó, amelynek során a hatás csak az alsótestre comb, popsiilletve a hasra úszógumi koncentrálódik.

póni fogyás

Ezáltal a mell mérete nem változik! A Hypoxi Trainerben a vákuum hatására fokozódik a vérkeringés és a zsírégetés, gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés folyamata.

Karcsúsító álom

A tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín felmelegszik, ezáltal a kezelést a 30 perc tekerésnél a maximumon fejezzük be, így a tréning után még órán át tart zsírégetés, ami szinte páratlan a maga nemében. A tréning előtt és után közvetlenül nem ajánlott sportolni, mivel az edzés hatására megfeszült izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé.

francia vita natura fogyás

Nyerd vissza karácsony előtti alakodat nagyon rövid idő alatt a rendkívül hatékony és élvezetes Hypoxi Trainerrel! Legyen szép napod!

Lásd még