Karcsúsító lila. Hozzászólás írása

karcsúsító lila

Díszcsomagolás A London derékpántos dmso zsírégetés finom anyaga kényelmes viseletet biztosít, ugyanakkor hőtermelő tulajdonsága révén izzaszt, így segíti elő a zsírégetést, a cellulitok és a méreganyagok távozását.

Az alakformálást a hátrészen 4 db elasztikus műanyag merevítő segíti elő, ezek felelnek az ideális testtartásért, és a derék tehermentesítéséért sportolás közben, vagy karcsúsító lila a hétköznapi viselet során. A London sportövünknél kapcsok helyett tépőzár könnyíti meg a fel- illetve levételt. Az extra derékszűkítő pánt erős tépőzára még stabilabb tartást biztosít, és azonnal látványosan karcsúsít.

karcsúsító lila

A London sportövünk legfőbb feladata a tartásjavítás és a derék tehermentesítése, ezzel könnyen elkerülhetőek a kisebb sérülések. A London sportövvel szemben az Alaszka szaunaövben nincsenek merevítők, ezért nem tart, fő funkciója az extra hőtermelés fokozása révén az izzasztás és méregtelenítés. A London sportövünket selyemzsákba csomagoljuk, amihez most ajándékba adunk egy Legal Beauty mérőszalagot.

karcsúsító lila

Egyedi díszdobozban szállítjuk. Császármetszéses szülés, ill.

karcsúsító lila

Terhesség alatt egyáltalán ne használj sportövet vagy fűzőt!

Lásd még