Kapszaicin zsírvesztés

Kapszaicin

kapszaicin zsírvesztés a spermiumok lefogynak

Chilliburner természetes zsírégető Ez a chilli paprika kivonat olyan mankót ad a fogyókúrához, amire eddig még nem volt lehetőség. Egy új szabadalom most tette lehetővé azt, hogy minden egyes tablettába 15 darab, csípős chili paprikát töltsünk.

kapszaicin zsírvesztés kínos fogyás szakasza

Ez tette ezt a kivonatot erőteljes zsírégető, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő tulajdonságúvá. Ráadásul fogyasztása természetes, teljes mértékben mellékhatások és kockázatok nélküli.

kapszaicin zsírvesztés f1 versenyzés fogyás

A chili paprikában egy kapszaicin nevű hatóanyag található, ez adja a chili égető, csípős ízét. Az elmúlt 30 évben fogyni iuddal kutatások folytak arról, hogy lehetne hatékony testsúly csökkentővé tenni a kapszaicint, mivel zsírégető és kapszaicin zsírvesztés képességét ez a hatóanyag csak nagy dózisban fejti ki.

A nagy dózis azonban irritálta a szájüreget és az emésztőrendszert. Ezt oldotta meg a Chilliburner egy szabadalmaztatott technológiával.

kapszaicin zsírvesztés fogyás és cinkhiány

A tablettákban 15 db csípős chili paprika kapszaicin tartalmát zárták mikrokapszulákba, a termék hatását zöld teából kivont polifenolok és cikória gyökérből nyert inulin prebiotikum is fokozza. Adagolási javaslat: 1 tabletta naponta, ebéd előtt.

kapszaicin zsírvesztés charlie palmer fogyás

Lásd még