Holdi fogyás. A Hold diétája - Női Portál

holdi fogyás

Így fogyj a Holddal: nem mindegy, hogy fogy vagy nő, amikor holdi fogyás MME Egyetlen égitestnek sincs akkora befolyása a testünkre, a szervezetünkre, mint a Holdnak.

Kevés olyan varázslatos dolgot látni az életben, mint az éjszakai, csillagos, holdas égbolt.

Használd ki ennek előnyeit a fogyókúrában is! A Holdnak a Földre gyakorolt hatása széles körben ismert, gondoljunk csak az ár-apály jelenségre. Az aktuális holdállás hatással lehet arra, hogy éppen mely ételeket kívánjuk, milyen az étvágyunk, jobban vagy kevésbé szeretjük-e a nehéz fogásokat, illetve mennyi energiát érzünk magunkban a testmozgáshoz.

stacker 2 világ legerősebb zsírégető

Most ahhoz adunk néhány tippet, hogy fogyókúrázóként mire ügyeljen az egyes holdfázisok során. Egy-egy holdciklus négy fő szakaszra osztható, és mindegyikben más-más hatások érik a szervezetünket.

fogyás prilosec

Fogyó hold A test csúcsformában van, és teljes lendülettel zajlik az energiafelhasználás. Ebben a szakaszban könnyebben megy a súlycsökkentés.

  1. Fogyás és mióma daganatok
  2. A Hold diétája - Női Portál
  3. A gyömbér tisztító ereje: elképesztő, mi mindenre lehet használni A Föld kísérőjének 28 napos keringési ritmusa kihat szervezetünk működésére.
  4. A Hold segít a fogyásban – Natúrsziget

Fogyassz párolt zöldségeket, illetve teljes kiőrlésű termékeket, a szükséges fehérjét pedig zsírszegény húsfélék formájában vidd be a szervezetedbe.

Az egészségtelen szokásoktól ilyenkor könnyebb megválni.

evox fogyás

A böjtkúra ennyi idő alatt is kifejti jótékony hatását: ha szeretnél egy tisztítónapot beiktatni újhold idején, fogyassz gyógyteákat, könnyű holdi fogyás és -leveket. Növő hold A test most nagyon jól hasznosítja a táplálékot, a fontos tápanyagok mellett azonban a zsírt is hajlamos elraktározni.

Élvezetes diéta: fogyj a Hold erejével!

Jobban teszed tehát, ha ilyenkor lemondasz a zsíros ételekről, például a kolbászokról, a zsíros sajtokról és az édességekről. Ajánlottak viszont a sovány tejtermékek, a hüvelyesek, a zöldségek, a gyümölcsök és a belőlük készült fogások.

molnár 64 fogyás

Egy nappal a holdtölte előtt és a telihold napján inkább egyél egy kicsivel kevesebbet, máskülönben hirtelen megjelenhetnek a kritikus testtájakon a nemkívánatos zsírpárnák. Jobb most elhagyni a zsíros ételeket, az édességeket, fogyassz inkább zöldségeket, idénygyümölcsöket és gyógyteát. Egy kis böjt újholdkor Böjtnapon teljesen le kell mondani a nehéz ételekről.

folyó tölgyek fogyás jackson ms

Igyál sok, legalább 2 liter folyadékot: az ásványvizet turbózd fel egy kis citromlével és némi mentával vagy rozmaringgal. A cukrozatlan gyógyteák kellemesen eltelítik a gyomrot. Fokozott éhségérzet esetén naponta egyszer megehetsz 1 db banánt is.

Egész napra elosztva igyál meg legalább 2 liter energiamentes folyadékot pl.

Lásd még