Fogyás hobart

Letöltés szuper test fogyás módja fogyás módja test leves

fogyás hobart

Influenza- szerű tünetek fogyás Tartalom Zsírsavval agybajok ellen A University of Tasmania Hobart, Ausztrália kutatói a Frontiers in Nutrition folyóiratban közölt cikkükben a ketogén diétára történő átállást követő influenzaszerű tünetekről számoltak be, amelyek azonban csak átmeneti jellegűek, átlagosan 4 héten belül megszűnnek.

A ketogén étrend hatásossága bizonyított például epilepszia esetében, ám sokan önkéntesen állnak át utca fogyni, a kognitív és memóriafunkciók javítása, 2-es típusú cukorbetegség kezelése érdekében, vagy valamilyen rákos megbetegedés következményeként.

fogyás hobart

A diéta kezdetén sokan fáradtnak és erőtlennek érzik magukat, és mintegy hétnek kell eltelnie, amíg szervezetük áttér az fogyás hobart keto-adaptáció állapotába, azaz alkalmazkodik a ketogén táplálkozási módhoz. A keto-adaptáció egy olyan metabolikus állapot, amelyben a szervezet szénhidrátok helyett a zsírokat és ketonokat használja energiaforrás gyanánt. A folyamat során növekszik a test szöveteinek azon képessége, hogy oxidálják, azaz égessék a zsírt és hasznosítsák a ketonokat.

fogyás hobart

Fotó: archív Ezeken a tüneteken felül az ausztrál kutatók 43 online fórumot böngésztek végig, és keto-influenzát tapasztaló személy adatait, tüneteit vizsgálták azok súlyossága és időbeli lefutása szempontjából.

A leggyakoribb tünetek az esetek többségében normálisnak tekinthető fogyás hobart, kimerültség, erőtlenség mellett az influenzaszerű tünetek, émelygés és a szívritmuszavarok voltak, amelyek azonban átlagosan 4 héttel az étrendváltást követően elmúltak, vagy jelentős mértékben csökkentek.

fogyás hobart

A kutatók influenza- szerű tünetek fogyás egyelőre nem világos, hogy ezek a tünetek a tápanyagbevitel egyensúlyának hirtelen felborulása, vagy az immunrendszer alkalmazkodásának következményei. Fontos információk.

Lásd még