Fogyás aventura

FOGYÁS - gyors, olcsó és hatékony fogyás

Volver a traducir la descripción a Húngaro Hungría Traducir Az ingyenesen is korlátozások nélkül használható KalóriaBázis a legnagyobb magyar kalóriaszámláló program Legfőbb célkitűzése a fogyás elősegítése és a gyors és egyszerű kezelhetőség.

A kalóriák és tápanyagok nyilvántartását átfogó étel, ital, recept és sport adatbázissal támogatja, melyet a felhasználók maguk is bővíthetnek.

fogyás aventura

A megevett ételek és elvégzett testmozgások elmenthetők, ezáltal a kalóriák útja nyomon követhető. Állíts be saját fogyási tervedet!

fogyás aventura

Ezt a program napról napra grafikonokkal, diagramokkal és szöveges értékelésekkel segíti. Kiemelt ingyenes funkciók: Interaktív Kalóriatáblázat, ami 32 szempont szerint rendezhető Vonalkód olvasó Okos Beszédfelismerő, ami kifejezetten magyar utasításokra van szabva Kalóriaszimulátor, ami grafikusan, a te testedben ábrázolja a kalóriák útját Kedvenc Pult, amivel 70 kedvenc ételt rakhatsz ki a főoldalra CalorieBase es el mayor programa húngaro de fogyás aventura de caloríasusuariosque es de uso gratuito sin restricciones y se enfoca específicamente en los alimentos que tenemoscomidas.

fogyás aventura

Su objetivo principal es ayudarlo a perder peso y ser rápido y fácil de usar. Admite registros de calorías y nutrientes con una base de datos integral de alimentos, bebidas, fogyás aventura y deportes, que los usuarios pueden ampliar. Las comidas y el ejercicio se pueden guardar para hacer un seguimiento de las calorías.

fogyás aventura

Este programa es apoyado diariamente por gráficos, cuadros y evaluaciones textuales. Características gratuitas destacadas: Una tabla de calorías interactiva que se puede organizar en 32 dimensiones. Escáner de código de barras Características premium destacadas: Reconocimiento de voz inteligente, especialmente diseñado para instrucciones húngaras Un simulador de calorías que representa gráficamente el camino de fogyás st felhő calorías en su cuerpo.

fogyás aventura

Mostrador favorito para poner 70 de sus platos favoritos en la página de inicio Leer más.

Lásd még