Fogyókúrás tacskó

Adipositas - Túlsúly, elhízás

Sose hagyd otthon a kutyád egy nagy adag kínai tintával, soha! Ismerjék meg Dagi Vincentet, a hétéves texasi tacskót!

tipp fogyni 1 hét alatt

Az amerikai kutyust nyolc hónappal ezelőtt mentették meg, miután a gazdija meghalt, és így magára maradt — írja a Mashable. Az ebre súlyosan elhízott állapotban találtak rá, magas volt a koleszterin szintje, nehezen közlekedett, hátproblémákkal küzdött és több mint 17 kilót nyomott a mérlegen.

A kutya tréningjét medencében kezdték el, ahol a mozgás nem terhelte meg annyira fogyókúrás tacskó ízületeit.

A vizes kiképzés után Vinny-t heti öt-hatszor vitték el egyórás sétákra. A szigorú fogyókúrának és edzéseknek köszönhetően az ebre most rá sem lehet ismerni.

Ezt a kérdést nagyon sokat hallják az állatorvosok. Ha a kutya nem eszik, akkor az általában vagy viselkedésbeli probléma vagy egészségügyi gondok miatt lehet. Az előbbi esetén viszont jó hír: a kutyának ilyenkor nem megy el teljesen az étvágya, hidd el nem fogja visszautasítani a jutalomfalatokat, vagy egy új tápot. A továbbiakban bővebben írunk néhány viselkedési okot, amely esetlegesen étvágyvesztést idézhet elő a kutyánál. Az étel minősége Az étel minőségével kapcsolatos problémák miatt is gyakran étvágytalanság alakulhat ki a kutyáknál.

Már kevesebb mint 8 kilót nyom, és csak kicsit több mint fél kilót kell leadnia, hogy örökbe adhassák. Nemcsak a fizikai állapota, de a kedve is jobb lett, mióta karcsúbb.

zsírvesztés, de hízik

Ő a legboldogabb kis krapek azóta — áradozott a gondozója, Melissa Anderson. Az új gazdinak viszont nem lesz könnyű dolga, hiszen a szigorú diétát továbbra is tartaniuk kell.

fogyni yukle

Melissa szerint Vincent nagyon jól viseli a megpróbáltatásokat. Még mindig imád enni, de szereti a napi sétákat is.

Kerekes Bálint Kutyadiéta: így fogyaszthatod le a túlsúlyos kutyádat CÍMKÉK fogyókúra kutyatáp diéta kövér kutya kutyaeledel házikoszt kutya fogyókúra elhízott kutya kutyadiéta Egyre többet látni elhízott kutyákat: van, amelyik ivartalanítás miatt, más egyszerűen az életmódjából fakadóan dundi.

Jó úton halad, hogy hátralévő életében egészségesen éljen, ám nem szabad elfelejteni, hogy nem egyedi fogyókúrás tacskó van szó. Rengeteg hasonló állapotban tengődő háziállat szorul segítségre — hívta fel a figyelmet az állatvédő.

  • Hogy 2 fogy egy hét alatt
  • 10 fogyókúrás tanács - ebeknek! - Egészség

Lásd még