Fogyókúrás célfürdő.

A legjobb fogyókúrás gyógyfürdők Amerikában

Itthon Receptek És Utazási Texas gyógyfürdők Texas gyógyfürdők A texai fürdők helyeen cinálják - é nagyobbak, mint az élet. Rendeltetéi fürdőkkel, üdülőhelyi gyógyfürdőkkel, vezető egézégügyi Tartalom: A legjobb gyógyfürdők Austinban, Texasban A texasi fürdők helyesen csinálják - és nagyobbak, mint az élet. Rendeltetési fürdőkkel, üdülőhelyi gyógyfürdőkkel, vezető egészségügyi központokkal és városi szállodai fürdőkkel bármilyen gyógyfürdőt találhat Texasban.

Fogyókúrás smoothie receptek I Zsírégető I Éhségcsökkentő I Emésztésjavító

A thesszi texasi fürdők éjszakai létesítményekhez vannak kötve, bár mindegyik nappali fürdőként is szolgál a helyi ügyfelek számára. A legtöbb üdülőhely gyógyfürdője napközben fogadja az ügyfeleket. A legjobb gyógyfürdők Austinban, Texasban Az Austin Lake Spa Resort egy zöld, üveges, keskeny tavon található, amelyet egy gát hoz létre.

A célfürdő pontoncsónakos hajókázásokkal a legtöbbet nyújtja vízparti fekvéséből, és kiváló étkezési és mozgásóráiról ismert. A mindössze 40 szobával könnyű találkozni az emberekkel, de a fürdő pazar és nyitva áll a helyiek számára, mint nappali fürdő. Foglald le most.

A Travaasa Austin átvette a The Crossings nevű 20 millió dolláros wellness-központot, és első osztályú gyógyfürdővé alakította. A hektáron, Austin mellett, a Balcones Canyonlands Preserve mellett található, a dombtetőre nyíló kilátás lenyűgöző. A földterületek nagy része kiépítetlen, a pályák kivételével. Van egy saját istállója és a legszokatlanabb edzés, amelyet mechanikus bikával lovagol.

Mindössze 70 szobája meghitt.

Texas gyógyfürdők

A Spa Django 18 kezelőszobával, férfi és női meditációs helyiségekkel, Nia órákkal és jógával rendelkezik. A Barton Creek Resort a golfozók menedéke - négy hektáros pályája van köztük kettő Tom Fazio által hektáros és szobájával. A Three Springs Spa dekorációjának természetes mészkőfala van, és a saját testradírokat beleértve a mexikói Cayenne testradírt is a kezelés napjává teszi. Emellett egyéni edzéseket, személyi edzéseket, jógát, pilateset és aqua személyi edzéseket is kínál.

A The Crescent fürdője 22 fogyókúrás célfürdő luxus, amely a dallasi lakosok számára napközbeni fürdőként népszerű, kezelést és teljes fitnesz élményt nyújt, beleértve a személyi edzőket is. A 18 lyukú golfpályához annyi hely szükséges, amely vonzó a golfozók számára; éves PGA turné rendezvénynek ad otthont. Az ízléses gyógyfürdőben 16 kezelési szoba, teljes körű szolgáltatást nyújtó szalon és golfozóknak szabott masszázs található.

A Cooper Aerobic Center egy wellness előfutár, amelyet "aerobik atyja", Dr. Kenneth Copper alapított ben. A wellness az elsődleges küldetése, és nehéz nyomon követni a dallasi 30 hektáros erdős campus összes ajánlatát: megelőző orvosi vizsgálatok a Cooperben Klinika; testedzés és személyi edzés csak a tagsággal rendelkező Cooper fitneszközpontokban; pihentető nappali wellness-szolgáltatások Dallasbanfogyókúrás célfürdő és fogyókúrás programok, valamint egy szállás a 62 szobás szállodában és konferenciaközpontban.

McKinney-ben egy napfürdővel és saját Cooper fitneszközponttal rendelkezik. Valószínűleg ez a legkifinomultabb szállás egész Texasban.

A deco stílusú gyógyfürdő texasi mércével mérve kicsi, hét kezelőszobával és két páros lakosztállyal rendelkezik, de a kicsi gyakran jobb, ha a spa kezelések kiválóságáról van szó. Ez a 18 hektáros luxus üdülőhely a houstoni Galleria előkelő bevásárlóközpont és a Memoria Park mellett egy árnyas oázis fogyókúrás célfürdő nyüzsgő várostól.

A szobás szálloda vendégei beléphetnek a The Houstonian Club nevű híres, négyzetméteres fitneszterembe. A gyógyfürdő saját, 17 négyzetméteres, kétszintes épületében található, ahol minden megtalálható, amire szükség van a kikapcsolódáshoz és a csillogáshoz, beleértve a teljes körű szolgáltatást nyújtó szalonot fogyókúrás célfürdő.

Az Escondido Resort the Escondido Resort egy texasi dombvidéken, San Antoniótól északnyugatra található, egy kis hacienda stílusú fogadó, amely tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz. Mit kell tenni? Madármegfigyelés, túrázás, lógás a medence mellett, gyógykezelések négy kezelési fogyókúrás célfürdő vanés olyan látványosságok megismerése, mint a Nyugati Művészetek Múzeuma a közeli Kerrville-ben.

Csak felnőtteknek szól, de a gyerekeket el lehet dobni a Lonehollow nevű neaarby táborba.

Lásd még