Chestertown fogyás

Blikk-információ Washington — Alaposan átrendezte Donald Trumptól örökölt dolgozószobáját, az ovális irodát az új amerikai elnök, Joe Biden, amit meg is mutatott hivatalba lépésekor az újságíróknak.

Hatékony a apsuly fogyás

A szőnyeget kékre cserélte, az aranyszínű függönyt pedig egy sötétebb árnyalatúra, amit még Bill Clinton használt a es években és új zászlókat tűztek ki az asztala mögé. Mindenki ezt nézi most!

Megszabadult például Amerika első chestertown fogyás elnökének tartott Andrew Jackson portréjától, amit még Trump rakott ki a falra. Nincs már ott Winston Churchill egykori brit miniszterelnök mellszobra sem, ami fájó pont lehet az angolok számára. A legfrissebb hírek itt Felkerültek viszont az Amerikai Egyesült Államok alapító atyáinak és legnagyobb elnökeinek festményei, így Biden olyan nagyságoktól meríthet ihletet nehezebb óráiban, mint Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, George Washington, Abraham Lincoln vagy Franklin D.

A szobrok pedig hírességeknek állítanak emléket, mint például a merénylet áldozatává lett Martin Luther King fekete polgárjogi aktivistának.

Természetesen Biden kirakta a családi fotókat is az asztala köré, jóval többet, mint elődje. Trump irodájában összesen három családi fotót lehetett összeszámolni, amiből egyiken az édesapja, a családi vagyon megalapozója, a másikon az édesanyja portréja volt látható, chestertown fogyás harmadik képen pedig Trump a feleségével, Melaniával és közös gyerekükkel, Baronnal ült egy kanapén.

Az elnöksége vége felé ráadásul Trump az utóbbi képet el is rakatta.

Liba hajhullás

Biden kilenc családi képpel jelezte, hogy fontos neki a család, felesége, gyerekei és unokái is szerepelnek ezeken. Emellett fontosnak tartotta kirakni Ferenc pápával közös fotóját is. Biden ugyanis római katolikus vallású, rajta kívül csak Chestertown fogyás F. Kennedy volt katolikus az amerikai elnökök közül. Egy dolog azonban nem változott, az az íróasztal: Biden is ugyanazt a hatalmas parancsnoki asztalt használja, amit elődje, Donald Trump.

Visszakerült a Clinton idejében használt függöny: gyorsan belakta Biden az ovális irodát

A gyönyörű, masszív asztal igen népszerű az elnökök körében, mivel óta áll az ovális irodában és azóta senki sem cserélte le másikra. Cseréje le autóját biztonságosabbra! Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank autóhitel kalkulátorával könnyen összehasnonlíthatja különböző bankok ajánlatait.

Lásd még