Alapérték zsírvesztés. A hatékony zsírégetés elmélete és számításai | Clean Eating HU

ketogén életmód: tévhitek | csak az olvassa. én szóltam

Most már életmódnak nevezem, mert onnan, hogy éjjel pisilve nem gyújtok villanyt, a törökmogyoró-pépen alapérték zsírvesztés odáig terjed, hogy hatszor négyet húzódzkodom. Ezek mind új elemek, és mind összefüggnek.

A hatékony zsírégetés elmélete és számításai

Megpróbálom megválaszolni mindazt, ami ebben a témában felmerült. Kezdjük ott, hogy még ha úgy lenne is, a húsfélék, főleg a feldolgozatlanok és minőségi forrásból származók tele vannak vitaminnal és ásványi anyaggal.

alapérték zsírvesztés

Rosttal nincsenek, a rost szerepe viszont nem annyira jelentős akkor, ha nem szénhidráttúlsúlyú a táplálkozás ez egy paleós állítás de Liv is írja. De a ketogén sem, a paleó sem hús zsírral, ez a másik tévedés.

Alapérték zsírvesztés ti esztek ennyifélét, ilyen minőségű fehérjéket és mennyiségben, változatosságban ennyi zöldséget? Kinek van, lehet itt hiánybetegsége?

Когда в дверях появился первый октопаук, все люди бросились врассыпную, освободив место для девяти-десяти октопауков, которые тут же вошли внутрь. Поначалу они стояли плотной группой, по головам бежали цветовые фразы - пауки о чем-то переговаривались. Через несколько минут один из них выступил вперед и указал прямо на Элли своим черно-золотым щупальцем, а потом разразился длинной цветовой речью, после чего несколько раз повторил. По мнению Наи, Элли догадалась, что он сказал.

Hány darab Milka Wafelini, danonínó, fehér zsömle, csoki, cukros gabonapehely fogyott nálatok a múlt héten, hány kanál teljesen üres cukor csúszott teába, kávéba? És mi van abban a müzliben, amit oly egészségesnek hiszel?

Mindannyian tónusos testre vágyunk.

Olvasd el. És: tartjátok a súlyotokat éves távon?

Jó érzés tükörbe nézni, felszaladni húsz foknyi lépcsőn? Nézzetek már ki a fejetekből. Nincs olyan hiánybetegség, amit a gabona vagy a szénhidrát hiánya okozna. A szénhidrátevés egyszerűen hagyomány, szokás, amely sokaknál hormonálisan és pszichésen is függőséggé vált, másrészt népélelmezési könnyítés: a tészta, a kenyér, a kukorica, a krumpli, a rizs, de még a müzli is olcsón eltömíti a tömegeket.

Nem azért eszünk kenyeret a pörkölthöz, sült csirkéhez, rántottához, halászléhez, öregapánk meg a dinnyéhez is, mert az úgy finom, hanem hogy olcsóbban lakjunk jól.

Állandó pulzus vagy intervall?

Cukor, az kell valamennyi, mondják — miért is? Felnőtt vagy, dönthetsz. Nem vagy jól, hatszázezezer cukorbeteg országá ban élsz — miért ragszkodsz a sütidhez, az édes ízhez?

A gabona, a cukor olcsóbb, jelen viszonyok közt ezeket a növényeket termesztik gengszterkonyha lefogy tömegben, monokultúrában, erre épült a nagyobbik ipar nem az állati erdetű élelmiszerekreés ez eladható.

alapérték zsírvesztés

Szóval egyáltalán nem vezethető le a biológiából az, hogy miért is kellene szénhidrátot ennünk, pláne ennyit, pláne ilyen silány minőségűt és feldolgozottat. Mert amikor fórumokon kommentel okosan, akkor persze mindenki kézműves teljes kiőrlésű kenyérről meg kilencszáz forintos vadrizsről ír, de igazából mirelit pizzát eszik, meg Fornettit.

A szénhidrát csökkentése, sőt, szinte teljes hiánya sem okoz semmilyen zavart. Tökéletes alacsony és stabil vércukrom van napi gramm szénhidráttal is, a közérzetem, energiaszintem, agyműködésem meg összehasonlíthatatlanul jobb. A szénhidrátnak a szakirodalomban sincs napi minimálisan szükséges mennyisége, ellentétben az esszenciális aminosavakkal vagy a zsírral.

alapérték zsírvesztés

Tévhitek vannak, fel nem merül a tudományosság letéteményeseiben, hogy esetleg a kiindulópont sem igaz. Ezeket ismételgetni jóindulatú tudatlanság vagy szándékos inszinuáció.

Hatályos:

Nem tudtok lejönni a szerről, ez a helyzet. Érzelmileg is kötődtök. Egy dietetikustól elfogadhatatlan ez az elfogultság, akkor is, ha csak azon tűnődik, hogyan lehetne változatosabb az étkezés.

alapérték zsírvesztés

Az igaz, hogy a ketogén diétában információ és rutin híján sok hibát el lehet követni. Ha nem elég változatos, ha alapérték zsírvesztés eszik valaki, vagy épp keveset, ha nem figyel az ásványianyag-pótlásokra, ha nem iszik eleget, annak lesz következménye. A vérkép arra jó, hogy látszik: a ketogén nem vezet hiánybetegséghez hosszabb távon sem.

ketogén életmód: tévhitek

És nem csak simán a referenciatartományt nézem, az arányok sokkal érdekesebbek. Á pont. A ketogén sosem lesz divat, mert annál macerásabb, és elég drága is.

Lehet fogyni és izmot építeni egyszerre?

Nem szeretnek az emberek ennyire odafigyelni, maguk főzni, mértéket tartani. Divat az lesz, ami a tévében látható, alterdivat meg legfeljebb a paleónak a mandulás-csokis változata.

Lásd még